top of page

Luister! We eten is op dit moment in de testfase. Kaarten voor 17 & 18 december zijn hier onder te koop. Wil je kaarten voor de voorstellingen bij SOEPP stuur dan een mail naar infodecarvalho@gmail.com
 

Muziek, geluid, materialiteit, speelsheid, al je zintuigen op volle toeren -  zo heb jij nog nooit gegeten! Schuif aan onze klanktafel en maak een reis door de zintuigen. Dit diner biedt een raam waardoor je de wereld op nieuwe wijze beleeft. Luister, we eten! 

 

Zijn we nog verbonden tijdens het alledaagse ritueel van een maaltijd? Staan wij nog werkelijk in contact met de mensen om ons heen, en met wat wij eten? Wat als technologie juist maakt dat we meer

lichamelijk aanwezig zijn in de wereld die ons elke dag omringt? Met dit theatrale klankdiner zet Fedde &de Carvalho technologie in voor alternatieve sociale interacties rond de eettafel.

 

In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp Geluidskunstenaar Fedde interactieve klanktafels. Alles wat je op deze bijzondere eettafel aanraakt maakt geluid en vibreert door je heen. Met deze klanktafels vinden wij een hele nieuwe kunstvorm uit. Je begrijpt dus wel dat wij verschillende onderzoeken doen om hier het uit beste uit naar boven te gaan halen. 

 

Ontdek het onbekende met een onbekende tijdens dit theatrale klankdiner van Fedde &de Carvalho. We nodigen u uit voor onze work in progress presentaties. Hier vind de eerste reis door onze zintuigen, onze beleving, de wonderlijke wereld van onze eetgewoontes én de herkomst van ons voedsel plaats. In deze testfase kan jij een van de eerste zijn die deze nieuwe kunstvorm kan beleven. 


De makers van Luister! We eten dagen zichzelf en het publiek uit om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om samen te onderzoeken wat het betekent om anno 2022 mens te zijn.

Tickets
Tickets

Speellijst

ZA 17 Dec 

Luister! We eten

The Grey Space

13:00

ZA 17 Dec 

Luister! We eten

The Grey Space

18:00

ZO 18 Dec 

Luister! We eten

The Grey Space

13:00

ZO 18 Dec 

Luister! We eten

The Grey Space

18:00

Luister! We eten

SOEPP

17:00

Luister! We eten

SOEPP

20:00

Luister! We eten

SOEPP

17:00

Luister! We eten

SOEPP

20:00

Credits

Concept, muziek, interactieve klanktafels

Fedde ten Berge

Script en regie

Anne Roos Rosa de Carvalho

Voedselontwerp en bereiding

Yascinth Pos

Serviesontwerp

Ildikó Horváth

Productie

Wesley van Steenbergen

Trailer

Okke van Breemen

Met dank aan

Karavaan, Alkmaar Maakt het, Amarte fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, Stichting Stokroos 

bottom of page