

Luister! We eten is op dit moment in de testfase. Kaarten voor 17 & 18 december zijn hier onder te koop. Wil je kaarten voor de voorstellingen bij SOEPP stuur dan een mail naar infodecarvalho@gmail.com
Muziek, geluid, materialiteit, speelsheid, al je zintuigen op volle toeren - zo heb jij nog nooit gegeten! Schuif aan onze klanktafel en maak een reis door de zintuigen. Dit diner biedt een raam waardoor je de wereld op nieuwe wijze beleeft. Luister, we eten!
Zijn we nog verbonden tijdens het alledaagse ritueel van een maaltijd? Staan wij nog werkelijk in contact met de mensen om ons heen, en met wat wij eten? Wat als technologie juist maakt dat we meer
lichamelijk aanwezig zijn in de wereld die ons elke dag omringt? Met dit theatrale klankdiner zet Fedde &de Carvalho technologie in voor alternatieve sociale interacties rond de eettafel.
In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp Geluidskunstenaar Fedde interactieve klanktafels. Alles wat je op deze bijzondere eettafel aanraakt maakt geluid en vibreert door je heen. Met deze klanktafels vinden wij een hele nieuwe kunstvorm uit. Je begrijpt dus wel dat wij verschillende onderzoeken doen om hier het uit beste uit naar boven te gaan halen.
Ontdek het onbekende met een onbekende tijdens dit theatrale klankdiner van Fedde &de Carvalho. We nodigen u uit voor onze work in progress presentaties. Hier vind de eerste reis door onze zintuigen, onze beleving, de wonderlijke wereld van onze eetgewoontes én de herkomst van ons voedsel plaats. In deze testfase kan jij een van de eerste zijn die deze nieuwe kunstvorm kan beleven.
De makers van Luister! We eten dagen zichzelf en het publiek uit om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om samen te onderzoeken wat het betekent om anno 2022 mens te zijn.
Speellijst
Credits
Concept, muziek, interactieve klanktafels
Fedde ten Berge
​
Script en regie
Anne Roos Rosa de Carvalho
​
Voedselontwerp en bereiding
Yascinth Pos
​
Serviesontwerp
Ildikó Horváth
​
Productie
Wesley van Steenbergen
Trailer
Okke van Breemen
​
Met dank aan
Karavaan, Alkmaar Maakt het, Amarte fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, Stichting Stokroos